09 October 2009

Lansare piesa Stai

Diana Ioana Prepeliţă sau Dya, aşa cum o cunoaşte toată lumea, este o tânără speranţă a muzicii din România, care a devenit în scurt timp idolul adolescenţilor. La numai 15 ani, micuţa cântăreaţă a cucerit deja o mulţime de premii naţionale şi internaţionale.

În 2006 a reprezentat România la Eurovisionul Copiilor şi s-a întors cu un loc onorant, care ne-a păstrat în elită şi pentru anul următor. Modestă, simpatică şi cu o poftă de viaţă demnă de invidiat, Dya a vorbit cu reporterii Libertăţii.ro despre viitoare ei carieră, dar şi despre viaţa de “micuţă vedetă”.

Libertatea.ro:Dya, ştiu că tocmai ai început clasa a IX-a. Cum te descurci cu viaţa asta dublă…cântăreţă şi boboacă la liceu?

Dya:Pot spune că foarte bine. Abia am intrat la Liceul de Muzică din Iaşi şi sunt la început de drum. Dar până acum m-am descurcat de minune la şcoală. Sunt chiar şi olimpică. Cred că am găsit cheia succesului între muzică şi şcoală.

Totuşi, eşti încă un copil. Mai ai timp şi de tine?
Cred că dacă ştii să-ţi gestionezi timpul cum trebuie, ai timp de toate. În afara faptului că sunt şi cântăreaţă, sunt un copil obişnuit, căruia îi place să se distreze la fel de mult ca şi ceilalţi de vârsta mea.

Ce-ţi place să faci în timpul liber?
Îmi place să merg cu bicicleta, să şi citesc din când în când, dar mai ales să ies cu prietenii. Am o mulţime de amici..dar sinceră să fiu, nu ştiu câţi dintre ei îmi sunt prieteni adevăraţi. Ştiţi cum e, invidia e mare şi trebuie să ştii să te fereşti.

0-189953-dya2.jpg

Stai în Iaşi, dar majoritatea vedetelor sunt în Bucureşti? Când ai de gând să te muţi în capitală?
După ce termin liceul, abia aştept să mă mut în Bucureşti printre vedetele consacrate. Vreau să dau la Facultatea de Jurnalism şi apoi să am propriul meu reality show. Eu la asta visez şi până acum am văzut că visele mele au devenit realitate.

0-189956-dya4.jpg

Cum este să fii o micuţă vedetă?
Am avut şansă, ce pot să spun. L-am cunoscut pe Mihai Trăistariu care mi l-a recomandat pe Costi Ioniţă ca impresar şi de aici s-a produs minunea şi am ajuns să am două videoclipuri care deja se difuzează pe toate posturile de muzică. Aşa că este minunat…dacă mă pot considera vedetă.

Ai fost denumită noua Andra…
Da, aşa este. Îmi place foarte mult de ea şi chiar o apreciez. Uneori comparaţia asta a fost înţeleasă greşit pentru că mulţi au zis că eu aş fi pretins că sunt mai bună decât Andra. Nu este adevărat. Eu mai am multe de învăţat, iar Andra este o voce extraordinară.

Ai un idol de la noi din ţară sau poate din afară?
N-aş spune că am chiar un idol. Mi-a plăcut foarte mult Michael Jackson. Am fost devastată când a murit. Am plâns mult. Acum… mi-aş dori ca într-o bună zi să cânt în duet cu Beyonce. Şi sper să şi reuşesc acest lucru. La urma urmei, de ce nu?

Sursa: Libertatea.ro

Hot desire // Dya
 1. Hot desire // Dya
 2. Magazin de vise // Dya
 3. Dor // Dya
 4. Perfect play // Dya
 5. Price of love // Dya
 6. Price of love (Oxygen Rmx) // Dya
 7. Don’t know // Dya
 8. Don’t know (Raeggae remix) // Dya
 9. Stai (Romanian version) // Dya
 10. Stay (English version) // Dya
 11. Crazy (Oxygen rmx) // Dya
 12. Crazy (Stephan F Rmx) // Dya
 13. Crazy (Turbotronic rmx) // Dya
 14. Crazy // Dya
 15. Diva // Dya
 16. Diva (Extended mix) // Dya
 17. Feel // Dya
 18. Fine boy // Dya
 19. Flori de mai // Dya
 20. Florile de mai // Dya
 21. Hart beat // Dya
 22. I can fly // Dya
 23. Inger de cristal // Dya
 24. Lacrimi de iubire // Dya
 25. My angel // Dya
 26. Nu te las // Dya
 27. One // Dya
 28. Over me // Dya
 29. Prietena ta // Dya
 30. Snow story // Dya
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconFollow me on Instagram!